Rakennussiivous

LAADUKASTA SIIVOUSPALVELUA VUODESTA 2008

Rakennussiivous ja loppusiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla


Olemme toimineet siivousalalla pitkään ja palvelleet vuosien varrella useita eri yrityksiä puhtaanapidon merkeissä. Myös rakennussiivous ja loppusiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla kuuluu olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Kun olette saaneet toteutettua rakennusurakan, me hoidamme sen jälkeen rakennuksen loppusiivouksen. Loppusiivous onkin erittäin tärkeä työvaihe, sillä ennen rakennukseen muuttamista vaaditaan tilojen läpikotainen puhdistus ja siivous. Tällöin on tärkeää osata erilaisia erikoistoimenpiteitä, kuten muun muassa pölynhallintaa.

Loppusiivoukseen sisältyy myös muita toimenpiteitä, kuten lattioiden, ovien ja seinien puhdistaminen, ikkunoiden pesu ja ikkunanpielien puhdistaminen, varastotilojen siivoaminen, WC- ja pesutilojen siivoaminen, kaakeleiden ja saumojen puhdistus sekä lattiakaivojen puhdistus. Käyttämämme nykyaikaiset pesu- ja puhdistusaineet sekä työvälineet ovat parhaita, mitä markkinoilla on tarjolla. Siivoukset toteutetaan puhdistusluokka P1:n mukaisesti, eli pyrimme varmistamaan puhtaan sisäilman rakennuksen tuleville käyttäjille.

Toteutamme rakennussiivoukset ammattitaidolla


Rakennussiivous – tai oikeastaan rakennuksen loppusiivous – on prosessi, joka alkaa hyvästä suunnitelmasta. Siivoustöiden järjestyksellä on hyvin suuri merkitys onnistunutta lopputulosta ajatellen. Kun eri työvaiheet on organisoitu huolellisesti, vältytään turhalta työltä. Mikäli siivoukseen ryhdytään väärällä järjestyksellä, jää rakenteisiin ja pinnoille helposti pölyä, joka vain levittyy siivousvälineiden mukana. Ammattimaisesti toteutettuna rakennussiivous tehdään suunnitellusti, tehokkaasti ja huolellisesti, laadusta tai lopputuloksesta tinkimättä.

Loppusiivouksen valmistuttua rakennuksen on oltava heti valmis ottamaan vastaan sisään muutettavat kalusteet ja muutenkin käyttöönotettavaksi. Ammattitaitomme ja kokemuksemme ansiosta näin myös tulee olemaan, kun otat meidät loppusiivousta suorittamaan. Jäljiltämme tilat ovat siistit ja valmiina muuttoa varten – riittää, kun kannatte tavaranne vain sisään. Rakennussiivous ja loppusiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sujuukin helpoiten kun annatte ammattilaisen huolehtia asiasta puolestanne. Kääntykää vain luottavaisin mielin meidän puoleemme, niin uusikin rakennus on aivan tuota pikaa muuttovalmiina!

Muista myös että meiltä saat myös ylläpitosiivousta, jolla varmistat että tilasi myös säilyttää halutun pauhtaustason.