Yrityssiivoukset

Venlan Toimi Oy on siivouspalvelu, jonka toiminta-alueena on Uusimaa, Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. Haemme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja siksi keskitämmekin voimavaramme nykyisien asiakkaidemme tinkimättömään palvelemiseen. Olemme vaativia, kun haemme ja koulutamme siivoojia siivouskohteisiimme.Olemme mukautuvaisia ja haluamme palvella asiakkaitamme kaikin mahdollisin tavoin.
Asiakaspalvelumme kulmakiviä ovat: Asiakasystävällisyys – Tinkimättömyys siivouksen laadusta ja Mukautuvaisuus asiakkaidemme toiveisiin.

Kaikki yrityssiivous-palvelut samasta osoitteesta

Siivouksen lisäksi hoidamme halutessanne kaikki tarvittavat oheispalvelut, kuten vaihtomatot, käsi- ja WC-paperit, käsienpesuaineet, pesulapalvelut jne. Siivouspalvelumme käyttää toimittajina edullisia tukkuliikkeitä ja halutessanne työntekijämme tarkkailevat paperinkulutusta ja tilaavat automaattisesti tarvittavat tavarat.

Laatu

Kuuden vuoden siivouspalvelu-kokemuksella olemme todenneet, että on helpompaa pitää nykyinen asiakas, kuin hankkia uusi. Siksi tärkeintä meille on siivouksen jatkuva hyvä laatu. Tämä toteutuu, kun työhön etsitään hyvä oma-siivooja, joka huolehtii paikasta “kuin omastaan”. Näitä ihmisiä on olemassa ja me etsimme heidät ja koulutamme työhönsä.

Ekologia

Ekologia on päivän sana ja Asennesiivous haluaa olla mukana tuomassa ekologisia arvoja siivousalalle. Tämä tarkoittaa ympäristöystävällisempiä pesuaineita sekä huomion kiinnittämistä logistiikkaan ja jätteiden erotteluun. Näitä asioita karsimalla, kehittämällä ja uudelleen organisoimalla saamme pienennettyä kasvihuonepäästöjä ja samalla pienennämme yrityksemme hiilijalanjälkeä.
Haluamme olla ekologinen siivouspalvelu ja kehitämme tätä puolta koko ajan lisää.

Kokeile – pyydä tarjous!

Hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Kokeile ja pyydä meiltä tajous Jos hinta on sinulle kohdallaan, niin laadusta me menemme takuuseen!